Fotonowinki
Mam na imię Szymon, jestem nowym mieszkańcem Wodzisławia Śl. Świat przywitał mnie 30 czerwca o godz. 2.10. Moje wymiary: 52 cm i 3050 g. Pozdrowienia dla rodziców: Izabeli i Pawła Bałamuckich.
Cześć, nazywam się Natalia Kowicz, jestem nową mieszkanką Jastrzębia Zdroju. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 1 lipca o godz. 23.00. Moje wymiary: 50 cm i 2400 g. Jestem córką Aleksandry i Kamila Kowicz.
Nazywam się Adam Brzoza, urodziłem się 27 czerwca o godz. 13.55. Moje wymiary: 55 cm i 3600 g. Jestem pierwszym dzieckiem Joanny i Tomasza ze Skrzyszowa.
Witam, mam na imię Piotr. Mama pierwszy raz zobaczyła mój uśmiech 28 czerwca o godz. 9.05. Po urodzeniu mierzyłem 52 cm i ważyłem
3000 g. Pozdrowienia dla rodziców: Katarzyny i Zbigniewa Polak z Gorzyc.
Mam na imię Mateusz. Świat zobaczyłem po raz pierwszy 29 czerwca o godz. 10.50. Moje wymiary: 59 cm i
4100 g. Jestem synem Katarzyny i Krystiana Rduch. W domu, w Mszanej, czeka na mnie czteroletni braciszek Adam.
Cześć, nazywam się Jarek Fuchs. Urodziłem się 2 lipca o godz. 10.15. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 58 cm i 3700 g. Buziaczki dla rodziców: Ireny i Grzegorza z Połomi oraz mojego trzyletniego braciszka Arkadiusza.
Witam! Nazywam się Bartosz Lubszczyk, urodziłem się 26 czerwca o godz. 19.30. Moje wymiary: 56 cm i 3400 g. Moi rodzice to: Witosława i Adam Lubszczyk ze Skrzyszowa. Jak podrosnę, to będę się bawił z moim pięcioletnim braciszkiem Patrykiem.
Nazywam się Agata Piotrkowska, jestem nową mieszkanką Jastrzębia Zdroju. Mam pierwszy raz wzięła mnie na ręce 25 czerwca o godz. 8.35. Moje wymiary: 56 cm
i 3500 g. Pozdrowienia dla rodziców: Moniki i Andrzeja.
Cześć, mam na imię Mateusz. Pierwszy raz uśmiechnąłem się do mojej mamy 24 czerwca, kiedy na zegarze wybiła 8.15. Moje wymiary: 54 cm
i 3100 g. Buziaczki dla rodziców: Anety i Artura Witek ze Skrzyszowa.
Nazywam się Vanessa Jędrzejewska, mieszkam w Gorzyczkach. Świat zobaczyłam po raz pierwszy 30 czerwca o godz. 8.30. Moje wymiary: 56 cm i 3200 g. Moi rodzice to: Grażyna i Marcin Jędrzejewscy.
Mam na imię Ola, urodziłam się 30 czerwca o godz. 22.55. Moje wymiary: 54 cm i 3250 g. Buziaczki dla rodziców: Anny i Tomasza Zawadowskich z Syryni.
Witam, nazywam się Bartosz Sobala, urodziłem się 30 czerwca o godz. 22.15. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 56 cm i 3700 g. Jestem pierwszym dzieckiem Agnieszki i Mariusza z Wodzisławia Śl.