Fotonowinki
Witam! Urodziłam się 19 kwietnia o godz. 11.35. Jestem córką Katarzyny i Krzysztofa Grzybek z Pieców. Swojego imienia nie mogę Wam jeszcze zdradzić, bo sama go nie znam. Moje wymiary: 56 cm i 4400 g. Nie mogę się doczekać, kiedy będę się mogła bawić z moim braciszkiem Denisem.
Nareszcie jestem! Urodziłam się 17 kwietnia o godz. 4.00. Rodzice wybrali dla mnie imię Karolina. Moje wymiary: 54 cm i 3200 g. Jestem córką Michaliny i Romana Gorus z Rydułtów, w domu czeka już mój braciszek Patryk.
Nazywam się Karolina Smołka, mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 17 kwietnia o godz. 14.40. Moje wymiary: 52 cm i 2950 g. Jestem pierwszym dzieckiem Damiana i Elżbiety z Pszowa.
Dzień dobry, nazywam się Natalia Polak, mieszkam w Pszowie. Urodziłam się 19 kwietnia o godz. 3.00, moje wymiary: 56 cm i 4000 g. Jestem pierwszym dzieckiem Justyny i Tadeusza Polak.
Cześć, urodziłem się 25 kwietnia o godz. 5.20. Rodzice nie wybrali jeszcze dla mnie imienia. Moje wymiary: 55 cm i 3300 g. W domu, w Skrzyszowie, zamieszkam razem z rodzicami: Ewą i Stefanem oraz siostrzyczką Weroniką.
Mam na imię Jakub. O tym, że dobrze już być na świecie przekonałem się 21 kwietnia o godz. 0.50. Moje wymiary: 56 cm i 3600 g. Buziaczki dla rodziców: Beaty i Rolanda Balcer z Godowa.
Nazywam się Paulina Zniszczoł, jestem nową mieszkanką Marklowic. Oczka otworzyłam pierwszy raz 23 kwietnia o godz. 4.45. Moje wymiary: 55 cm i 3700 g. Pozdrawiam rodziców: Aleksandrę i Rafała Zniszczoł.
Witam! Nazywam się Wiktoria Frydrych, urodziłam się 26 kwietnia o godz. 11.00. Moje wymiary: 53 cm i 3300 g. W domu, w Syryni, zamieszkam razem z rodzicami: Klaudią i Krzysztofem oraz braciszkiem Tobiaszem.
Świat zobaczyłem po raz pierwszy 25 kwietnia o godz. 12.40. Nazywam się Jakub Gienieczko, mieszkam w Wodzisławiu Śl. Moje wymiary: 57 cm i 3400 g. Moi rodzice to: Iwona i Waldek Gienieczkowie.
Urodziłem się 21 kwietnia o godz. 21.55. Nazywam się Dawid Michałek, moje wymiary: 52 cm i 3200 g. Jestem pierwszym dzieckiem Justyny i Tomasza z Wodzisławia Śl.
Cześć, mam na imię Wiktoria, urodziłam się 25 kwietnia, kiedy na zegarze wybiła 17.35. Moje wymiary: 58 cm i 3900 g. Jestem synem Elizy i Piotra Bury z Wodzisławia Śl. W domu czeka już na mnie moja siostrzyczka Klaudia.
Mam na imię Łukasz, świat zobaczyłem po raz pierwszy 25 kwietnia o godz. 13.40. Moje wymiary: 57 cm i 3500 g. Jestem synem Katarzyny i Krzysztofa Janulewskich z Gołkowic. Nie mogę się już doczekać, kiedy będę się bawił z moim braciszkiem Mateuszem.
Nazywam się Tomasz Swoboda, urodziłem się 24 kwietnia, kiedy na zegarze wybiła 3.30. Moje wymiary: 56 cm i 3600 g. Pozdrowienia dla rodziców: Mariana i Barbary z Pszowa oraz siostrzyczki Darii.
Witam! Mam na imię Karolina, mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 23 kwietnia o godz. 23.50. Moje wymiary: 54 cm i 3400 g. Buziaczki dla rodziców: Anny i Krzysztofa Krakowczyk z Pszowa oraz braciszka Łukasza.
Urodziłam się 27 kwietnia o godz. 0.10. Rodzice nie wybrali jeszcze dla mnie imienia, więc nie mogę Wam go zdradzić. Moje wymiary: 56 cm i 3000 g. Jestem córką Moniki i Adama Foltys z Pszowa. W domu czeka mój braciszek Michałek.
Cześć, nazywam się Kamil Guzy, urodziłem się 18 kwietnia o godz. 12.50. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 58 cm i 4000 g. Jestem synem Joanny i Stanisława z Lubomi. W domu czeka już braciszek Marek.
Mam na imię Amelia. Mama pierwszy raz zobaczyła mój uśmiech 25 kwietnia o godz. 1.10. Po urodzeniu ważyłam 2100 g i miałam 52 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Grzegorza i Agnieszki Szcześniak z Turzy Śl.
Mama na imię Barbara, urodziłam się 25 kwietnia o godz. 9.00. Moje wymiary: 57 cm i 3100 g. Jestem córką Marianny i Krystiana Oślizło z Gorzyczek. W domu czeka moje rodzeństwo: Asia, Rafał, Mateusz, Paweł i Kamil.
Cześć, nazywam się Julia Wardęga, jestem nową mieszkanką Gaszowic. Urodziłam się 10 maja o godz. 13.40. Moje wymiary: 54 cm i 3250 g. Pozdrowienia dla rodziców: Katarzyny i Leszka oraz mojej siostrzyczki Pauliny.
Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 10 maja o godz. 13.00. Swojego imienia nie mogę Wam jeszcze zdradzić, bo sam go nie znam. Jestem synem Małgorzaty i Adama Przybyłowskich z Rydułtów. Moje wymiary: 52 cm i 3100 g.
Nazywam się Karolina Wollnik, urodziłam się 8 maja, kiedy na zegarze wybiła 10.40. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 51 cm i 2600 g. Moi rodzice to: Hanna i Bogusław z Radlina. W domu czeka już moje rodzeństwo: Damian, Kasia i Sylwia.
Urodziłem się 7 maja o godz. 13.55. Rodzice wybrali dla mnie imię Roland. Moje wymiary: 55 cm i 3900 g. Jestem pierwszym dzieckiem Katarzyny i Krzysztofa Kubica z Lubomi.
Cześć, nazywam się Michał Szymura. Mama pierwszy raz usłyszała mój krzyk 9 maja o godz. 18.45. Moje wymiary: 55 cm i 3500 g. Buziaczki dla rodziców: Joanny i Wojciecha oraz brata Aleksandra. Jesteśmy mieszkańcami Jejkowic.
Mam na imię Magdalena, jestem mieszkanką Raciborza. Urodziłam się 11 maja o godz. 0.10. Po urodzeniu ważyłam 2800 g i miałam 52 cm. Jestem córką Jana i Małgorzaty, a w domu czeka na mnie rodzeństwo: Rafał, Dariusz i Mateusz.